Talalay natuurlatex hoofdkussen Marcato
februari 13, 2016
Talalay latex hoofdkussen Allegro
februari 13, 2016

Het Talalay natuurlatex kussen “Presto” is uniek omdat twee verschillende neksteunen in zich heeft. In een handomdraai tover je een totaal andere ondersteuning naar voren. Het materiaal ventileert optimaal. Een droog en comfortabel klimaat is hierdoor gewaarborgd. Wel zo prettig toch? Want niets is zo vervelend dan een warm aanvoelend kussen.

Actieve ondersteuning

De actieve steun is bij dit kussen wel heel prominent aanwezig. Het is belangrijk dat het kussen altijd de juiste steun kan geven ongeacht in welke slaaphouding je ligt. De stevige neksteun is geweldig voor de zij-lig-houding terwijl de soepele neksteun dit  juist is voor de rug-ligging. Verander je van slaaphouding dan kun je dit kussen eenvoudig mee veranderen. Bovendien ervaren veel mensen niet altijd dezelfde behoefte aan steun. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo horen we vaak mensen zeggen dat ze de ene keer wel meer steun willen en op het andere moment juist niet. Ook dan is dit een kussen waar je wat mee kunt.

Uitvoeringen

Het “Presto”  Talalay natuurlatex kussen bestaat in twee hoogtematen te weten 10 en 12 cm. Zo kun je kiezen welk kussen het beste bij je past. Is jouw schouderpartij wat breder dan is de 12 cm uitvoering het meest passend. Is jouw postuur wat smaller dan is de 10 cm uitvoering het meest op z’n plek. Daarnaast kun je kiezen voor de soft of medium uitvoering. Vraag je adviseur wat het beste voor je is. Ze staan je graag ter zijde. Kijk op onze dealer-lijst welke winkel voor jou dichtbij is.

Kwaliteitshoes 

De luxe dubbel-doeks-tijk voelt zeer soepel aan en is wasbaar op 40 graden. Er is over de lange zijde van het kussen een ritssluiting aangebracht. Je kunt de hoes van jouw kussen er dus gemakkelijk afhalen. Erg fijn toch dat je de buitenhoes van jouw kussen op deze manier eenvoudig kunt reinigen. Zo heb je altijd een fris kussen waar je jarenlang plezier van zult hebben.

  • Uitstekende ventilatie
  • Hoge blijvende elasticiteit
  • Geaccentueerde_en subtiele_neksteun
  • Geschikt voor rug- en zijslapers
  • Afneembare hoes wasbaar op 40°C.
  • Nederlands fabrikaat