Talalay natuurlatex kussen Presto
februari 13, 2016
ventilerend traagschuim hoofdkussen Fresco
Ventilerend traagschuim hoofdkussen “Fresco”
december 27, 2018

Het AM Talalay latex hoofdkussen  “Allegro”  kenmerkt zich door een enorme veerkracht en actieve ondersteuning. Het Talalay latex blinkt uit in elasticiteit. Bovendien is het ventilerend vermogen erg hoog. Dit komt door het open-cellige schuim. Als je transpireert kan dit materiaal dat met gemak aan. Het ademt volledig door.

Actieve neksteunhoogtes

Het “Allegro” Talalay latex hoofdkussen heeft twee verschillende neksteunhoogtes.  Omdat deze een speciale contourvorm hebben biedt dit kussen een actieve nek-ondersteuning.  Door de speciale ronde vorm wordt de nekholte perfect opgevuld en het hoofd blijft in een lagere positie waardoor geen extra druk op het hoofd ontstaat. Als de juiste hoogte wordt gebruikt zullen de nekwervels mooi in een rechte lijn doorlopen tijdens de slaap. De maat van het kussen is 40cm diep en 60cm breed. Veel contour kussens worden veel smaller gemaakt. Op dit kussen is voldoende ruimte aanwezig om van houding te wisselen zonder van het kussen af te glijden. Bovendien past het veel beter in de regulier verkrijgbare sloopjes.

Uitvoeringen

Dit Talalay latex hoofdkussen bestaat in 2 hoogtematen. Heb jij smalle schouders dan is de 11 cm uitvoering iets voor jou. Terwijl als je bredere schouders hebt de 13 cm uitvoering meer bij je past. Ook de hardheid van jouw slaapsysteem speelt natuurlijk een belangrijke rol voor de juiste keuze van de hoogte-maat. Overigens bestaat dit Talalay natuurlatex hoofdkussen ook nog eens in een soepele en een medium uitvoering. Ga altijd naar jouw slaapdadviseur voor een passend advies. Je vindt deze adviseurs in onze dealerlijst.

De buitenhoes

De luxe dubbel-doeks-tijk voelt heel soepel aan en is wasbaar op 40°C. De stof is voorzien van een “Modal” garen. Dit is een kunstmatige vezel uit natuurlijk grondstoffen (cellulose) Dit zorgt voor de enorme souplesse van de tijk. Ook neemt de tijk snel vocht op zonder broeierig aan te voelen. De ritssluiting zit aan de achterzijde van het kussen waardoor je er nooit last van zult hebben tijdens het slapen. De buitenhoes is er eenvoudig af te halen zodat je deze eenvoudig kunt reinigen.

  • Uitstekende ventilatie
  • Hoge blijvende elasticiteit
  • Hoge en lage actieve_neksteun
  • Geschikt voor rug- en zijslapers
  • Afneembare hoes wasbaar op 40°C.
  • Nederlands fabrikaat