Latex kussen Sonate
februari 16, 2016
Talalay natuurlatex kussen Presto
februari 13, 2016

Het AM “Marcato” Talalay natuurlatex hoofdkussen heeft  een ongekende elasticiteit. Er is geen tweede latexschuimsoort die op dit punt zo hoog scoort. Bovendien is het ventilerend vermogen erg hoog. Dit komt door het open-cellige schuim. Als je makkelijk en veel transpireert dan is dit het kussen dat je zoekt.

Schouderuitsparing

Het “Marcato” hoofdkussen heeft een schouderuitsparing aan de voorzijde van het kussen. Dit voelt vooral op de zijligging heel comfortabel aan omdat je als het ware in het kussen kruipt. Doordat het kussen aan de achterzijde iets dunner is, liggen de nekwervels in een ontspannen positie. Het hoofd ligt overdreven gezegd iets lager waardoor geen tegendruk op het hoofd ontstaat. Juist krijg je door deze houding meer ondersteuning van de nekholte.

Uitvoeringen

Dit Talalay natuurlatex hoofdkussen bestaat in 2 hoogtematen. Heb jij smalle schouders dan is de 11 cm uitvoering iets voor jou. Terwijl als je bredere schouders hebt de 13 cm uitvoering meer bij je past. Ook de hardheid van jouw slaapsysteem speelt natuurlijk een belangrijke rol voor de juiste keuze van de hoogte-maat. Overigens bestaat dit Talalay natuurlatex hoofdkussen ook nog eens in een soepele en een medium uitvoering. Ga altijd naar jouw slaapdadviseur voor een passend advies. Je vindt deze adviseurs in onze dealerlijst.

Dit Talalay natuurlatex hoofdkussen “Marcato” heeft een diepte van 40 cm. Dit is ideaal om de bedlengte te vergroten. Doordat het kussen minder diep is houd je meer ruimte over voor de rest van je lichaam in het bed.

De buitenhoes

De luxe dubbel-doeks-tijk voelt heel soepel aan en is wasbaar op 40°C. De stof is voorzien van een Modal garen. Dit zorgt voor de enorme souplesse van de tijk. Ook neemt de tijk veel vocht op zonder broeierig aan te voelen. De rits zit aan de achterzijde van het kussen waardoor je er nooit last van zult hebben tijdens het slapen.

Kortom het Marcato hoofdkussen biedt een zeer actieve ondersteuning en een hoge ventilatie.

  • Uitstekende ventilatie
  • Hoge blijvende elasticiteit
  • Ergonomisch gevormd
  • Geschikt voor rug- en zijslapers
  • Afneembare hoes wasbaar op 40°C.
  • Nederlands fabrikaat