Ventilerend traagschuim is een schuim van Polyurethaan met visco elastische eigenschappen.  Dit betekent dat het materiaal taai en veerkrachtig is. Daarom is het voor hoofdkussens enorm geschikt. De taaiheid van het materiaal biedt ondersteuning en de veerkracht drukvermindering. 

In de vorige eeuw werd dit materiaal door NASA ontwikkeld. Men wilde een materiaal ontwikkelen om tijdens de lancering de enorme versnellingskrachten op te vangen door de druk beter te verdelen. Uiteindelijk is dit materiaal nooit door NASA gebruikt maar werd het wel gebruikt bij medische instellingen.

Het traagschuim van AM Products  onderging een speciale bewerking waardoor het sneller reageert op verandering van de slaaphouding dan de meeste soorten.  Ook heeft het AM schuim en heel soepel karakter.  In vergelijking met  latex kussens reageert het AM  traagschuim trager op drukverandering dan latex. Deze drukvermindering geeft een heel aparte ervaring die niet in woorden is uit te drukken.

Het AM traagschuim is geperforeerd. Hierdoor ventileert het materiaal uitstekend. Omdat de geboorde kanalen zorgen voor een verplaatsing van lucht zal het lichaamsvocht uitstekend worden afgevoerd.

Om de AM kussens het meest fantastische comfort mee te geven, is gebruik gemaakt van de beste grondstoffen.

Hier ziet u een een overzicht van alle AM Products hoofdkussens met een ventilerend traagschuim kussen kern.

traagschuim

https://medikal.blognokta.com/cialis-100-mg-30-tablet-satis.php