Traagschuim hoofdkussen Coda
februari 13, 2016
Dons natuurlatex hoofdkussen Eminent
februari 13, 2016

Het traagschuim kussen “Rondo” biedt een enorme aanpassingsvermogen. Het materiaal is elastisch en past zich heel gemakkelijk aan de slaper aan. Het materiaal reageert op druk, enigszins op temperatuur en snel op verandering van slaaphouding. Er wordt een aangenaam en geborgen gevoel gecreëerd en een soepele ondersteuning gegeven.

Ventilatie

Het comfortabele traagsschuim is geperforeerd. Dit heeft als voordeel dat het over enorm ventilerende eigenschappen beschikt. Door de bewegingen van de slaper wordt de lucht door de kanalen afgevoerd. Je zult dit als verkoelend ervaren. Bovendien wordt de stevigheid van het schuim door de perforatie gereguleerd. In tegenstelling tot vele andere traagschuimkussens wordt bij dit kussen een heerlijk soepel resultaat bereikt.

Vorm

Dit comfortabele traagschuim kussen is in een standaard vorm uitgevoerd. Hierdoor is het kussen aan alle kanten te gebruiken. Het comfort en de ondersteuning zijn aan alle zijden gelijk. De dieptemaat van het kussen is 40cm. Dit kussen is ideaal omdat je meer bed-lengte overhoudt dan bij een traditionele afmeting.

Uitvoering

Niet iedere persoon is hetzelfde qua lichaamsbouw. Daarom is dit traagschuim kussen “Rondo” in  2 hoogte-maten te verkrijgen. De 12 cm uitvoering is voor personen met een wat smaller postuur. De 14 cm uitvoering vanzelfsprekend voor de iets breder gebouwde personen. Laat je altijd adviseren door de vakman. De slaapadviseurs die dit kussen kunnen leveren zijn terug te vinden in onze dealerlijst. Zij geven je graag advies wat het beste bij jou past.

Buitenhoes

De luxe dubbel-doeks-tijk voelt zeer soepel aan en is wasbaar op 40 graden. Er is over de lengte van het kussen een ritssluiting aangebracht. Je kunt de hoes van jouw kussen er gemakkelijk afhalen. Erg fijn toch dat je de buitenhoes van je kussen op deze manier eenvoudig kunt reinigen. Zo heb je altijd een fris kussen waar je jarenlang plezier van zult hebben.

  • Goede ventilatie
  • Druk verlagend
  • 4-zijdig beslaapbaar
  • Geschikt voor rug- en zijslapers
  • Afneembare hoes wasbaar op 40°C.