ventilerend traagschuim hoofdkussen Fresco
Ventilerend traagschuim hoofdkussen “Fresco”
december 27, 2018
Traagschuim kussen Rondo
juni 22, 2017

Dit comfortabele traagschuim hoofdkussen “Coda” kan zich snel assimileren. Het materiaal is elastisch en past zich heel gemakkelijk aan de slaper aan. Het materiaal reageert op belasting. Ook is de temperatuur enigszins van invloed op de werking van dit kussen. Door de lichaamstemperatuur wordt het materiaal iets zachter waardoor je als het ware een versmelting met het kussen ervaart. Er wordt een aangenaam en geborgen gevoel gecreëerd en tegelijkertijd een lichte support gegeven.

Ventilatie

Omdat het traagschuim is geperforeerd beschikt het over goed ventilerende eigenschappen.  . Door de bewegingen van de slaper wordt lichaamsvocht door de luchtverplaatsing in de kanalen afgevoerd. Op deze wijze zal een droog en comfortabel klimaat ontstaan. Bovendien wordt de stevigheid van het schuim door de perforatie gereguleerd. Waar heel veel andere traagschuim kussens te hard zijn kun je op dit traagschuim hoofdkussen een heel soepele ondersteuning verwachten.

Model

Het “Coda”  traagschuim hoofdkussen geeft een ergonomsiche ondersteuning door de speciale contour vorm. Door de speciale ronde vorm wordt de nekholte perfect opgevuld en het hoofd blijft in een lagere positie waardoor geen extra druk ontstaat. Als de juiste hoogte wordt gebruikt zullen de nekwervels mooi in een rechte lijn doorlopen tijdens de slaap. De maat van het kussen is 40cm diep en 60cm breed. Veel contour kussens worden veel smaller gemaakt. Op dit kussen is voldoende ruimte aanwezig om van houding te wisselen zonder van het kussen af te glijden. Bovendien past het veel beter in de regulier verkrijgbare sloopjes.

De voorzijde van het kussen is hoger opgesneden dan de achterkantcomfortabele traagschuim hoofdkussen is in een standaard vorm uitgevoerd. Hierdoor is het kussen aan alle kanten te gebruiken. Het comfort en de ondersteuning zijn aan alle zijden gelijk. De dieptemaat van het kussen is 40cm. Dit kussen is ideaal omdat je meer bed-lengte overhoudt dan bij een traditionele afmeting.

Uitvoering

Ieder mens is uniek. Daarom is dit traagschuim kussen “Coda” in  2 hoogte-maten te verkrijgen. De 11 cm uitvoering is aan de voorkant 11- en aan de achterkant 9cm. Dit kussen is voor personen met een wat smallere lichaamsbouw. De 13 cm is uitvoering is aan de voorkant 13- en aan de achterkant 11 cm. Deze uitvoering is vanzelfsprekend voor de iets breder gebouwde personen. Laat je altijd adviseren door een slaapadviseur. De specialisten  die dit kussen kunnen leveren zijn terug te vinden in onze dealerlijst. Zij geven je graag advies wat het beste bij jou past.

Kwaliteits-tijk

De luxe dubbel-doeks-tijk voelt zeer soepel aan en is wasbaar op 40 graden. Aan de onderkant is over de lange kant van het kussen een ritssluiting aangebracht. Je kunt de hoes van jouw kussen er gemakkelijk afhalen. Erg fijn toch dat je de buitenhoes van je kussen op deze manier eenvoudig kunt reinigen. Zo heb je altijd een fris kussen waar je jarenlang plezier van zult hebben.

  • Goede ventilatie
  • Drukverlagend
  • Ergonomisch gevormd
  • Geschikt voor rug- en zijslapers
  • Afneembare hoes wasbaar op 40°C.
  • Mindfoam kern