Natuurlatex gezondheidskussen Vivente
november 22, 2016
Talalay natuurlatex hoofdkussen Marcato
februari 13, 2016

Het “Sonate” latex kussen biedt een natuurlijke elasticiteit. Door de veerkracht van het latex kan het kussen uitstekend aanpassen aan de verschillende slaaphoudingen. Het kussen creëert een aangenaam en geborgen gevoel. Het biedt een soepele ondersteuning. Aan alle zijden van het kussen is dezelfde standaardvorm gebruikt. Het kussen  kun je aan alle kanten gebruiken. Hoe makkelijk en lekker mag het zijn?

Maatvoering

De dieptemaat van het kussen is 40cm. Het kussen dient hierdoor ook als bed-verlenger. In tegenstelling tot kussens met een standaard diepte van 60cm houdt je meer ruimte in de lengte van het bed over. Er zijn passende slopen verkrijgbaar voor dit kussen.

Uitvoeringen

Om dit kussen voor een zo groot mogelijke doelgroep geschikt te maken bestaat het in verschillende uitvoeringen. De 12 cm is in de soft uitvoering geschikt voor de buikslapers. Verder is de 12 cm ook geschikt als kinderkussen. De 14 cm hoge uitvoering is juist goed passend bij personen met een brede schouderpartij. Afhankelijk van de hardheid van jouw slaapsysteem kun je bijsturen met de soft- of medium uitvoering. Natuurlijk kun je altijd om advies vragen bij jouw eigen slaapadviseur. Zij staan altijd voor je klaar om je met raad en daad bij te staan. Kijk voor de dichtstbijzijnde dealer op onze dealerkaart.

De afritsbare hoes

De luxe dubbel-doeks-tijk voelt zeer zacht en comfortabel aan.  De hoes is eenvoudig afritsbaar en wasbaar op 40°Celcius. Zo kun je altijd slapen op een heerlijk fris kussen.

  • Goede ventilatie
  • Blijvende veerkracht
  • 4-zijdig beslaapbaar
  • Geschikt voor rug- en zijslapers
  • Afneembare hoes wasbaar op 40°C.