Natuurlatex gezondheidskussen Vivente
november 22, 2016

“Inventio”  ergonomisch natuurlatex hoofdkussen met twee schouderuitsparingen.

Dit kussen heeft een unieke nekondersteuning. Hoe je dit kussen ook draait of keert. Het “Inventio” hoofdkussen geeft altijd hetzelfde comfort en dezelfde ondersteuning. Wel zo fijn wil jij echt aan uitrusten toekomen. Aan beide zijden heeft dit hoofdkussen een schouderuitsparing. Een uitsparing die hoger is dan het midden-vlak van het hoofdkussen. Hierdoor krijgt de oorschelp ruimte tijdens de zijligging. Bovendien biedt dit een comfortabele ondersteuning van de nekholte.

Ook is de latex  bij de schouderuitsparingen iets steviger dan het midden-vlak. Je ligt dus met het hoofd iets in het kussen terwijl je alle ondersteuning ervaart die je nodig hebt, De dieptemaat van het kussen is 40 cm. Je ligt dus tijdens het slapen met de schouder precies in de schoudercomfortzone van de betere slaapsystemen.

Dit ergonomisch natuurlatex hoofdkussen  bestaat in drie hoogtematen,  te weten 9, 12 en 14 cm. Ook is er een soepele en medium uitvoering. Welke jij nu precies nodig hebt is afhankelijk van de breedte van de schouderpartij. Natuurlijk is ook de hardheid van de matras heel bepalend. Jouw slaapadviseur geeft hierover graag een goed advies.

De luxe dubbel-doeks-tijk voelt zeer soepel aan en is wasbaar op 40°C. De ritssluiting van de afritsbare tijk is aan de zijkant verwerkt. Tijdens  de slaap zal je de rits dus nooit voelen. Bij dit kussen is werkelijk aan alles gedacht. Zelfs de latex kern is voorzien van een tricot binnen-hoes. Hierdoor kun je de natuurlatex kern er gemakkelijk in- en uithalen. Dit is erg fijn omdat de hoes perfect om natuurlatex kern past. De latex is wat ruw en glijdt daardoor niet gemakkelijk uit de hoes. De tricot binnen-hoes vereenvoudigt dit proces. Erg handig als jij de hoes wilt wassen.

Het “Inventio” ergonomisch natuurlatex hoofdkussen biedt een weldadig slaapcomfort en een perfecte ondersteuning. Jij hoeft alleen nog maar te genieten!

  • Uitstekende ventilatie
  • Blijvend veerkrachtig
  • Ergonomisch gevormd
  • Geschikt voor rug- en zijslapers
  • Afneembare hoes wasbaar op 40°C.